Mamma till Minelle & Vicke

Börjat träna

Publicerad 2014-09-16 19:26:38 i ❤ Vardag,

Som rubriken lyder så har jag börjat träna här hemma, fokus är ju att få upp bålstyrkan efter mina graviditeter. Har gjort lite över en vecka men som vanligt tappade jag fokusen i helgen. Upp igen och ta nya tag även fast träningen har gått åt helvete rent utsagt både i söndags och i måndags men idag gick det bra, kan bätte men det kommer.
 
Försöker även få fokus på maten och inte äta massa fika, har faktiskt lyckas ganska bra där förutom i helgen haha men som sagt nya tag där med, klarar dock inte av att äta kyckling ofta så får bli vanlig mat med lite kalorier och mer grönt..
Tror även jag ska ha en såkallad "fuskdag" så jag äter lite gott en dag i veckan men tror jag bara faller tillbaka så den karamellen får jag suga på ett tag innan jag bestämmer mig. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela