Mamma till Minelle & Vicke

31 juli

Publicerad 2014-07-31 12:25:09 i ❤ Vardag,

Ja då var det sista dagen i juli kommen, vad tiden rusar förbi! 
Veckan har gått fort, mina syskon och Jakob kom på besök så vi har bla vart vid havet, gått på slottet och vart i Danmark :) mysigt! 

De åkte hemåt idag så nu ligger jag och njuter av tystnaden när barnen sover :) imorgon åker vi uppåt igen och hämtar det sista som ska med ner sen så landar vi i våran nya lägenhet ordentligt!
Ne nu ska jag vila lite innan barnen vaknar igen kram! 

Alla kusiner! 😘

27 juli

Publicerad 2014-07-27 15:43:01 i ❤ Vardag,

Hejhej! 
Nu har vi varit hemma i Katrineholm en sväng, packat och träffat vänner :) 
Just nu blixtrar det runt oss tur vi sitter i bilen hihi.. Hoppas det inte åskar när vi kommer hem!! 

Iallafall vi fick med oss en hel del nu så ska bli skönt med möbler hemma ;) hoppas ni har det bra väder eller lite reng så det blir renare i lufte för jäklar vad varmt det varit i helgen! 
Kram25 juli

Publicerad 2014-07-25 14:09:37 i ❤ Vardag,

Hej! 
Det har varit tyst här en stund men livet har tagit ett nytt kliv och har därmed inte riktigt haft tiden att blogga. 

Vi har nämligen begett oss ut på ett enormt stort äventyr, vi har nämligen flyttat fyrtiosju mil neråt i landet och det gick fort på bara ett ögonblick, nästan! Ska berätta mer men helgen här består av att åka upp till gamla lägenheten och packa ihop för att sedan ta med det ner igen så kanske kommer vara tyst här ett tag till men stå ut, jag kommer tillbaka och delar med mig av våran nystart i en fantastikt fin stad! Kram 
Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela