Mamma till Minelle & Vicke

Trött

Publicerad 2012-12-21 22:43:49 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Trött efter en stressig dag, trött på massa annat också men de har jag valt att välja bort då jag gör som jag vill med mitt liv ... Jobbat idag har jag med, hade ingen lust egentligen men vad ska man göra?? Nästa mammaledighet ska jag vara ledig ett helt år, kanske till och med längre :) hihi men det tar man då när det är??! Ne ni svamlar jag bara så säger godnatt!! :-)

Mycket

Publicerad 2012-12-21 08:59:56 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Försöka hoppa in i duschen innan jag måste ner och handla klart allt i sista minut bland allt folk. Men ju tidigare man handlar desto tidigare är allt klart :) godmorgon på er fresten! :)

Julstress

Publicerad 2012-12-20 19:51:09 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Jag hinner inte med nåonting längre känns det som, även fast jag är mammaledig.. urchja!
Önska jag kunde vara mammaledig fullt ut och slippa jobba och stå i, eller ja jag kan ju men ja.. 
 
Sen allt de sista inför jul ska förberedas, julklappar och julmat, då vi har julbord på Lördag här hemma. Så ska jag jobba fredagkväll och söndagkväll. Sen ska jag vara ledig tills den 27 iallafall, tror jag.. 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela