Mamma till Minelle & Vicke

Filmtips.

Publicerad 2012-06-30 00:09:57 i ♥ Filmer,

Friends with Benefits
Som jag sa i tidigar inlägg så är jag urusel på att berätta om filmer, så får bli trailen och en kort sammanfattning om vad jag tycker om den.
 

Vill man ha blandning av skratt, tårar och lite spänning om hur det kommer sluta, även fast man vet vad som kommer hända, som i alla filmer , men man ändå har en egen bil i huvudet. Ja då är denna film perfekt, tycker jag.
Jag skulle kunna se denna film om och om igen och skratta lika mycket.
Här har ni trailen.
 
 
 
Kramar!

Saknade

Publicerad 2012-06-30 00:01:19 i ❤ Minelle 3-6 månader.,

Nu ska jag strax krypa ner och sova efter en grym fredagskväll med de bästa (Henke och Emeli) vi kollade på en superbra film, både rolig och kärleksfull så den rekomenderas starkt.
 
Har packat halvklart så resten ska ner imorgon, såna saker man behöver imorgon bitti för tillfix.
Ska bli så skönt att komma iväg igen, känns som jag bara vill iväg, iväg, iväg.. Mår inte så bra här längre, så mycket skitsnack och tjafs hela tiden, menmen vissa motgångar är jobbigare än andra. Shit the same.
 
Ne, tänkte skriva ett inlägg om filmen sen är det dax att borsta gaddarna och sova, natti!
 
Saknar mina kissar.. nästan så jag åker och hämtar tillbaka dom :'( <3

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela