Mamma till Minelle & Vicke

Jiipiii

Publicerad 2013-02-27 21:38:48 i ❤ Minelle 9-12 Månader,

Imorgon ska jag jobba mitt första pass sen jag kom hem från mitt besök på Karolinska, det ska bli så skönt att komma tillbaka till vardagen igen! 
 
Detta betyder alltså att ingen huvudvärk på heela dagen, jippiii och kan då äntligen börja jobba igen. :D
 
ne dax att krypa ner då det blir tidig uppstigning imorgon, godnatt på er så hörs vi säkert imorgon! :)
 
 
Mammas underbara skatt, du är alldeles perfekt och älskar att man får se mer och mer av din personlighet.
Love you my baby! <3
 
 

Piggare

Publicerad 2013-02-27 11:03:26 i ❤ Minelle 9-12 Månader,

Urch vad hemskt jag mått de senaste dagarna, tänker aldrig, aldrig göra om detta prov igen.
 
Det är som att ha världens hemskaste migrän (nu vet jag inte hur migrän är men som folk beskrivit för mig så har allt stämmt in).. Att stå var bara glömma, så jag har legat och degat i sängen ända sen i Lördags. Har trotsat den lite under de två sista dagarna men det har varit hemskt. 
 
Man kan alltså få huvudvärk av att göra ryggvätskeprov och det ända som hjälper är att ligga, då försvinner det helt, poff.
 
Idag trodde jag att den skulle vara kvar men hela förmiddagen har gått och det har inte kommit än, men jag vågar inte hoppas. Däremot har jag fruktansvärt ont i svanken, känns precis som min foglossning. Urch känns som jag nyss fött barn haha! Men det har jag inte jag lovar! =)
 
ne nu ska jag plocka det sista i mitt föredetta bomdnedslag till lägenhet, man märker att...ja.. ;)
 
'
Att vara ute i solen var ingen bra idé denna dag (i förrgår)

Karolinska

Publicerad 2013-02-24 19:39:10 i ❤ Minelle 9-12 Månader,

Hej. 
Dagarna som varit har både vart bra och jobbiga, tänkte berätta lite hur mina dagar varit i stockholm. 
 
I onsdag´s då vi kom till Flemmingsberg så var det bara in med väskorna på hotellrummet och sedan gick först jag iväg och hade en intervju med M. Vi pratade lite allmänt om hur det var att leva med en genetisk risk och även hur det är att leva utan att veta. 
Man kan ju ta reda på om man har stor chans att få Alzheimerssjukdom.
 
Sen blev vi bjudna på resturang sen var det bara tillbaka till hotellet och sova, då just den natten var det de obekvämaste sängarna jag någonsin sovit i. 
 
Tordagen började med en god hotellfrukost och sedan var det dax att gå mot karolinska sjukhuset för ett "kunskapstest" (som jag kallar det för) på 2,5 timmar. 
Där fick jag rita av olika figurer, komma ihåg bilder/ord bygga med klossar och svara på frågor. Ja det var massor med kom ihåg tester. Det var kul men startade min dammiga skolhjärna! ;) 

Sen var tog de lite en bit hud av mig och även saliv, träffade Caroline Graff och gjorde en magnetröntgen. Frågade om jag fick se bilderna av min hjärna och det fick jag ju självklart! Den såg mycket fin ut !!
 
Dagen var så lång att vi beställde pizza och åt på hotellet, Minelle hade ju också charmat alla på sjukhuset. De busade, pratade och gav henne uppmärksamhet som bara den. :) 
 
Fredagen var den jobbigaste dagen av alla, började med att jag pratade med Dr. Steinunn, hon var så roligt och dagen började med massa skratt, skönt eftersom de som skulle komma var något jag aldrig kommer göra igen. 
Men eftersom de visste att jag var rädd för detta så fick jag lugnande och sedan efter 1 timme så var det dax, för det där jäkla ryggvätskeprovet. 
Först fick jag bedövning och sedan skulle jag försöka sätta mig på det där konstiga sättet man måste för att de ska kunnan nå med nålen. Det gjorde ont och benet typ domna bort, men jag tänkte att det här klarar jag. 
När de väl fått in och vätskan börja rinna så blir jag yr och illamående, och jag tänkte det här ska jag klara det här ska jag klara. Men precis innan ,som det kändes som, skulle tuppa av sa jag ifrån, de drog fort ut nålen och jag fick lägga mig ner. 
tro det eller ej men jag fick coca cola, skulle hjälpa mot huvudvärken. 
Sedan tog de 20 rör blod och mer cola och kaffe fick jag :) 
När jag var färdig med allt det där så fick jag tillslut träffa en kurator, som var det sista jag skulle göra på karolinska för denna gång. 
 

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela