Mamma till Minelle & Vicke

30 december 2011

Publicerad 2011-12-30 20:00:58 i ❤ Graviditeten,

Jaha idag har vi, som vanligt, inte gjort så mycket. Eller ja, lite mer än vanligt kanske? .. Henke ville tvätta bilen och vi var också på jysk och införskaffade oss en byrå till hallen :-) Sen åkte vi och gjorde lite små saker sedan hem till mina föräldrar och fikade. De håller på med sin nya tvättstuga och det blir mycket fint :) Längtar lite tills man skaffar hus, men det blir nog inte än på ett tag :-( .. Nu har vi iallafall skruvat ihop byrån och Henke håller på med att sätta upp spegeln också ! Sen är det bara lite kvar så därför får ni ingen helbild än. hehe :) kvällen blir lugn, äta och sen sova både jag och henke är supertrötta. Imorgon, ja då är det nyår, men har ingen aning om vad som kommer ske... men det åter står väl att se.

29 december 2011

Publicerad 2011-12-29 23:19:42 i ❤ Graviditeten,

ja, äntligen är snart detta år slut. Många, många bra saker har jag gjort och många val som jag inte ångrar ett dugg. Mer val kommer komma och jag har några val jag måste göra.. jag har gjort vad jag kan för att få det att bli bra, men får ingen respons så då lägger jag upp det på hyllan och gör nya val istället. Så enkelt är det egentligen inte, men nångång måste man göra svåra val. Detta år, 2012, ska jag tillbringa min tid med min blivande lilla familj, med mina syskon och nyblivna kusiner till mitt barn. Det låter som en dröm, men jag vet att motgångar kommer komma, men det är jag ju van vid, vid det här laget. Så kommer ta motgångarna med styrka så kommer allt gå bra. Sen vad resten av "världen" vill så är det upp till dom. Tänker inte kämpa för nått som inte kämpar tillbaka!

Harrys

Publicerad 2011-12-29 02:10:48 i ❤ Vardag,

Dagen idag har spenderas i sängen med massa värk i ryggen och neråt. :-( men trotsa det lite så vid 21 skjutsa Henke mig till Emeli och där var även Acke, Juha och Frida! Trevligt. Sen gick vi iväg till Harrys , dött, så vi kollade riva, lilla och samarino , dött! Så vi hamnade på Harrys igen. Träffade på Marco , Bullen, Rasmus också . Trevligt! Nu ligger jag i sängen och ska sova . Nattinatti!!

 

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela