Mamma till Minelle & Vicke

130414

Publicerad 2013-04-14 16:23:17 i ❤ Minelle 12-15 Månader,

Sitter i soffan och slöar, ska strax ta och göra lite mat och sen försöka ta mig till gymmet. Men idag är det en såndär slappdag som man egentligen är för trött för, men jag måste iväg. VARFÖR är det så jäkla svårt att komma till gymmet för att träna?! urch måste men orken finns inte.. 
 
 

Under renovering

Publicerad 2013-04-12 19:46:10 i ❤ Minelle 12-15 Månader,

 Bloggen är under renovering, så kommer nog bli lite rörigt här men kommer nog snart iordning igen. 
 
Äntligen har jag helg och jag har längtat, har varit en blandning på denna vecka så är skönt att kunna ta helg och låta veckan försvinna. :) 
 
Lilla prinsessan har fått en kusinvitamin, lilla Elly, och även en liten prins-kompis Melvin! 
 
Ne nu ska jag försöka plocka lite, men tröttheten har smugit på tidigare idag än vad den är välkommen så somnar nog på soffan haha! 
 

Flytt

Publicerad 2013-04-01 12:38:10 i ❤ Minelle 12-15 Månader,

Nu har vi kommit in i nya lägenhetet och även gjort oss av med den gamla. 
Men att bo i kartonger är ingen hitt så försöker få undan allt, men med mindre skåp och lådor blir allt mycker svårare. Det är bara rensa rensa rensa, men vi har kommit en bra bit nu på förmiddagen. 
 
Annars har det inte hänt så mycket denna helg, inget påskfirande har vi hunnit med heller, men får nog ta en påskmiddag imorgon ändå ;) 
 
Glad påsk på er och hoppas inte skojjar med er idag! ;) 
 

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela