Mamma till Minelle & Vicke

Huvudvärk

Publicerad 2014-05-26 17:28:35 i Minelle 2år, Vicke 0-6 månader, ❤ Barn,

Helgen har flugit förbi, en härligt lördagskväll med massa härliga personer. Grillat och kubb stod på schemat, minelle fick vara uppe hur länge hon ville så runt klockan 23 somna hon i vincents babynest. 

Igår var jag på ljusparty hos Emeli, mycket goda dofter och fina ljuslyktor fanns det! :) efter de så gick vi till bea & Marcus och åt mat och barnen busade. Gick dock hem med huvudvärk som även sitter i idag :( mycket vatten har jag druckit men verkar inte vara de som gjort mig på huvudvärk 😝 
Nu ska jag mysa med minelle till bompa då Vicke sover. ☺️❤️ 
Härlig dag!

Publicerad 2014-05-23 22:17:00 i ❤ Vardag,

Att handla klockan 8 på morgonen harjag  nog bara gjort när jag jobbat, men idag hände det även privat. Skönt att ha det överstökat..

En dejt med Hannah stod på schemat idag och gu vad jag saknat denna tjej. Nu får jag vänta tills i augusti innan jag får träffa henne igen.

Kvällen spenderades med Alice och Charlie, åt på Stadsparken och myste och prata massa, härligt avslut på denna kväll ❤️
Nu ska jag göra kväll och somnar nog på stört. 😜 


Underbar dag

Publicerad 2014-05-22 21:52:16 i Minelle 2år, Vicke 0-6 månader, ❤ Vardag,

Trots massa skrik,bråk & tårar med en trotsig Dotter och en gnällig bebis så har dagen varit sådär härlig.. Ja jag tror allt minelle har kommit i en trots igen eller så är hon bara allmänt uttråkad haha.. Men det förstår jag, vi har iallafall vart ute mer i lekparken men nackdelen är ju att det är för varmt för min prins, han gillar inte denna värme. Stackarn! 

Nu bjuder jag på lite bilder! 
Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela