Mamma till Minelle & Vicke

Trött

Publicerad 2012-11-22 09:45:18 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Här är det en trött mama som tittar in, fick till och med en kommentar imorse att jag var så trött. Haha inte lätt att kunna hålla igång dag och stunder på natten utan att få lite ordentlig sömn! Idag ska Ida komma och leka med oss :) kram på er!

Mys hela dagen!

Publicerad 2012-11-21 20:32:00 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Natten var hemsk, M har en sån fruktansvärt hosta spec. När hon ligger ner.. Var till doktorn och hon fick hostmedicin, hoppas det hjälper för vill inte att hon ska sova i bilstolen igen. (Ja jag vet att de inte ska ligga där i förlänge) annars har jag inte gjort annat än myst!

Äntligen

Publicerad 2012-11-20 17:55:01 i ❤ Minelle 6-9 månader,

Minelle har äntligen ätit min mat, yejj! Blir att se om hon gillar något mer men än sålänge fortsätter vi med burkmat! :-) nu är ljusen tända och dax för kväll hos familjen Jaakkola/Eriksson, lite bus innan mys framför tvn! :) kram

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela