Mamma till Minelle & Vicke

Flytta på dig

Publicerad 2012-05-30 22:10:07 i ❤ Minelle 0-2 månader,

Hejhej.

Babymassagen gick bra igår, Minelle var jätte intresserad av en liten pojken och hans mamma låg och skratta och titta på dem hela tiden :) Efteråt somnade hon gott en stund ivagnen men vaknade när jag skulle bära upp henne för besök hos Emeli.
Kollade på när Emeli packade upp, så mysig lägenhet hon skaffat sig. :)

Har även idag varit på babymassage och denna gång somna hon nästan i slutet av massagen så klädde på henne och satte henne i bilstolen. (tog bilen då jag tänkt åka och besöka i strångsjö, men blev inte så) så vi var hemma och myste i stället.
Nu har jag nyss duchat men fryser fortfarande så ska krypa ner för imorgon ska vi leka med tant Emeli :D


(Minelle 10 veckor, 9 Maj 2012)


Kramkram

Strålande väder!

Publicerad 2012-05-28 21:07:32 i ❤ Minelle 0-2 månader,

Nu var det ett tag sen jag blogga, så ska berätta lite vad som hänt!

I Fredags blev det en tur till Ikea med Emeli och Madicken, shoppade lite Men inte så mycket! :) på kvällen grillades det med Hannah Adam och Henke på djulö. Träffade Emeli och ewe en stund med. :)

Lördags så tog vi det lugnt på dagen sen vart det party med mina brudar hos grannen och sedan Statt :) men gick hem tidigt då jag hade sjukt ont i bena och mitt bäckene :/

Annars har jag inte gjort så mycket mer, firade morsdag ute hos henkes mamma men minelle och Henke ville inte köpa present till mig :( tur jag fick en blomma av svärmor :)

Ne ska sova nu, babymassage imorgon :) hoppas både jag och Minelle är pigga!
Kram på er <3
P.s följ mig på instagram : Jaakkola

Morgon-mys

Publicerad 2012-05-24 06:58:22 i ❤ Minelle 0-2 månader,

Godmorgon.
Minelle vaknade inatt och kunde nästan inte andas, så fick suga massa snor :( men det var tur vi hade vart hos Eva så jag fick ett tips om att man kunde lägga böcker under spjälsängensben så de kommer upp lite med huvudet så det kan andas bättre. Det är hemskt när hon är så snorig man blir så nojjig att hon ska sluta andas :( Men nu har vi mys framför tvn :)
'
Ska mysa i parken idag med Emeli, Ewe och Madicken. :)
Hon gillar och kolla på tvn, nu sitter hon ju inte såhär nära (gamal bild)

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela