Mamma till Minelle & Vicke

Mamma

Publicerad 2015-07-03 10:48:23 i ❤ Vardag,

Har tänkt på en sak, alla mammor har nog nämnt minst en gång hur häftig kroppen är som återställer sig otroligt efter en graviditet!!

Men..

Tanken slog mig, men hur häftiga är inte vi mammor i sig? Förstå hur vi förändras för livet när vi får det finaste i världen? Vi orkar kliva upp tidigt på morgonen med barnen, fast vi varit uppe 5 gånger på natten för att stoppa i nappen, ge de mat eller byta blöja. Hur häftigt är det inte att vi orkar städa,laga mat, leka med barnen, tvätta, jobba 8 timmar på en dag.. Ja ta hand om det mesta men ändå vara en super mamma?! 

Även fast vi ibland inte orkar så gör vi det ändå, en del får hjälp av papporna, mor/farföräldrarna,vänner osv. Men vi får inte glömma de som gör allt själv. Oavsett hur ens dag ser ut så är vi mammor fantastiska! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Jenny heter jag och är 22 år, sambo med världens bästa Henke och tillsammans har vi våra två underbara barn, Minelle 2 år och Vicke 5 månader. Vi har precis startat ett nytt kapitell i livet i den mysiga staden Landskrona, fyrtiosju mil hemifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela